Cookie- og Privatlivspolitik

Hvilke personlige data jeg indsamler og hvorfor jeg indsamler det:

Personoplysninger –Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til en person. Ved et terapi- eller healingsforløb hos LivsstilsOasen,  indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Jeg opfordrer derfor til, at du kun giver mig de mest nødvendige oplysninger via kontaktformularen/sms/mail, og venter med at give mig mere personlige oplysninger til vi mødes.

Personoplysninger – Behandlingsforløb
Når du booker en tid hos mig, enten til et terapi-, healing- eller coaching forløb, vil jeg notere dit navn, dit telefonnummer og din e-mail adresse. Derudover vil jeg tage noter omkring behandlingsforløbet, og de råd og ord, som du får med på vejen. Jeg vil aldrig notere helbredsoplysninger, eller andre meget private oplysninger.

Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges, eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig og give dig den bedste behandling, samt til brug ved fakturering og betaling af sessioner og forløb.

Periode for opbevaring
Betalingsoplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, hvilket er 5 år. Alle øvrige oplysninger slettes straks efter endt behandling/forløb.

Videregivelse af oplysninger
Jeg videregiver ikke dine oplysninger til andre.

Orientering
Under vores første samtale vil jeg orientere dig om, hvilke oplysninger jeg noterer.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: livsstilsoasen@mail.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Tarotkort
Tarotkort

Få flere ord på de tanker du gør dig om dit liv, på de ting som ligger i de skjulte.

Læs om grid krystaloplæg

Dit liv – Din forandring
Hvorfor vente